UHVATIO IH NA GOMILI! POLITIČKI SKANDAL TRESE ZEMLJU! Načelnik zatekao ženu sa popom, pa iz oboje unakazio od batina!

Autor: Telegram.hr, Republika

Svet

05.01.2021

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Štaba civilne zaštite grada Otoka i predsednik ogranka HDZ-a, J. V. priveden je zbog porodičnog nasilja 27. decembra 2020. u svojoj kući u Komletincima. Sa J. V. je priveden i njegov sin (24).

Ilustracija

Kako nezvanično saznaje Telegram, žrtve tog nasilja su supruga J. V., koja ima 43 godine i sveštenik iz Slakovaca (47) koji se tada zatekao u porodičnoj kući J. V.

Policija je u pretrazi kuće pronašla i oduzela i nekoliko komada oružja, a J. V. i njegov sin su dobili krivične prijave i predati su pritvorskom nadzorniku. Nakon ispitivanja im je određena mera zabrane približavanja žrtvama ovog nasilja i zabrana kontakta s njima, saopštila je vukovarsko-srijemska policija.

 

 

Nekoliko dana kasnije, 31. decembra, J. V. je podneo ostavku na mesto načelnika Štaba civilne zaštite u gradu Otoku, kako je naveo, "iz ličnih razloga". S novinarima nije hteo da razgovara dok slučaj ne završi, javlja Telegram.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading