Krvnički PREBIO ženu: Skinuo je GOLU, pa ostavio da se SMRZAVA, a razlog će vas ŠOKIRATI!

Autor: Avaz, Republika

Svet

17.12.2020

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstruozno!

Foto: Ilustracija

Sarajevski inspektori juče su rasvetili šokantan slučaj otmice žene koja je brutalno maltretirana u podnožju planine Igman.

Naime, kako je za Avaz otkrio izvor blizak istrazi radi se o G. G. koji je oteo I.K. s kojom je bio u ljubavnoj vezi te ju je iz ljubomore skinuo golu, teško pretukao i čak ju je terao da šmrče spid.

Par se prema navodima izvora u prepodnevnim satima susreo na Marindvoru odakle su se njegovim automobilom odvezli u stan G. G. na području Ilidže gde su se zadržali oko dva sata.

Potom su otišli u Veliku Aleju, gde su popili kafu. G. G. je kasnije rekao da idu do njegovog prijatelja koji živi na području Hrasnice. Kada su došli do kuće njegovog prijatelja, zatekli su ga ispred kako cepa drva, a njih dvoje su ušli unutra. G. G. je u jednom momentu uzeo mobilni od žrtve gde je pronašao poziv od jedne njene prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Kada je to vidio podivljao je i počeo da je tuče.

Foto: Ilustracija

Kako navodi Avaz, G. G. je devojku udarao po rebrima i divljački joj čupao kosu. Potom ju je šamarao i uvukao u automobil, a njegov prijatelj koji je bio ispred kuće nije video kuda su otišli. Vozio ju je putem prema Igmanu.

Kada su prema navodima izvora došli na lokalitet Hrasnički stan isterao je I. K. iz vozila i ponovo počeo da je udara šakama.

Naredio joj je da se skine gola, a što je ona iz straha i učinila. Rekao joj je da ruke stavi na haubu od vozila nakon čega ju je ponovo tukao po rebrima. Kako navodi izvor, pošto je bilo jako hladno on je ušao u automobil, a žrtvu je ostavio napolju da se smrzava.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Polivao je sokom

Potom je uzeo svoj mobilni telefon i nastavio je devojku da ponižava tako što ju je fotografisao i snimao dok je bila naga.

Izašao je iz vozila i polivao je sokom. Ona ga je molila da prestane, ali je on nije slušao. Takođe, iz džepa je izvadio paketić sa spidom koji je posuo po haubi koji je šmrkao i terao je žrtvu da isto učini.

Kada je ona odbila ponovo ju je pretukao, a ona je iz straha konzumirarala drogu. Tako nagu ju je držao na hladnoći i iživljavao se nad njom. Kada se umorio kazao joj je: „Ovaj put si se spasila, a sledeći put si gotova“.

 

 

 

Dozvolio joj je da se obuče i pustio je da uđe u vozilo. Rekao joj je da će je ubiti ako prijavi policiji.

U vozilu joj je rekao da ako mu ne donose 3.000 KM ubiće joj majku, a nakon toga ju je pustio da uđe u autobus i ode kući.

Policija o slučaju

Nesrećna devojka je bila uplašena i nije smela da prijavi slučaj policiji. Imala je ogromne bolove u rebrima i leđima i sva je bila modra. Nakon toga su roditelji otkrili šta se desilo, pa su je odveli u policiju i prijavili.

- Dana 16.12.2020.godine u prostorije Pete PU pristupila je I.K. iz Ilijaša i prijavila da je dana 15.12.2020.godine od strane lica G.G. iz Ilidže, nad njom izvršeno krivično delo iz člana 172. KZ F BiH (teške telesne povrede) konstatovane na KUM UKC Sarajevo, krivičnog delo iz člana 179. KZ F BiH (protivpravno lišenje slobode) i krivično delo iz člana 295. KZ F BiH (iznuda). O događaju je obavešten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenih krivičnih dela i pronalasku izvršioca – saopšteno je iz sarajevske policije vezano za ovaj šokantni slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading