(FOTO, VIDEO) TUGA I OČAJ NA GROBLJU: Sahranjena Mirela Rezo, jedna od žrtava stravične tragedije u vikendici kod Posušja!

Autor: Mediji, Republika

Svet

03.01.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica, rodbina, prijatelji i brojni sugrađani danas su na groblje Marića križ da na večni počinak ispratili Mirelu Rezu, koja je zajedno sa sedam prijatelja, stradala u vikendici kod Posušja u novogodišnjoj noći.

RepublikaFoto: printskrin/youtube/avaz

Porodica i prijatelji su neutešni. Vlada neizmerna tuga, prenosi Srpskainfo.

RepublikaFoto: Printskrin/youtube

Podsetimo, u novogodišnjoj noći u strašnoj tragediji u Tribistovu u opštini Posušje, navjerovatnije usled gušenja plinom iz agregata u vikendici smrtno su stradali: Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Posušje, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju nastanjen u Poklečanima, Posušje, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švajcarskoj nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu nastanjena u Vrpolju, Posušje, Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru nastanjen u mjestu Batin, Posušje, prenosi Avaz.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading