Veljović i zvanično više nije direktor Uprave policije: Abazović najavio imenovanje novog vršioca dužnosti

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Svet

17.12.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović saopštio je da Veselin Veljovic više nije direktor Uprave policije i za danas najavio imenovanje novog vršioca dužnosti te funkcije.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Abazović i Veljović

Abazović je na Tviteru napisao da ga je Veljović shodno dogovoru danas i formalno obavestio da napušta mesto direktora Uprave policije.

Vjesti navode da je tu odluku Veljović obrazložio prelaskom na novu dužnost savetnika predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Abazović je prethodne nedelje, nakon sastanka sa Veljovićem, obavestio javnost da je obavio sastanak sa Veljovićem, zahvalio mu na saradnji i najavio da on više neće voditi Upravu policije (UP), kao i da će uslediti imenovanje novog direktora.

Potpredsednik Vlade je najavio da će na današnjoj sednici, na predlog ministra unutrašnjih poslova (MUP), imenovati vršioca dužnosti direktora Uprave policije (UP) iz redova pomoćnika direktora, kako nalaže Zakon o unutrašnjim poslovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading