PRIVEDEN OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO MONAHA STEFANA: U zločin umešano više osoba?!

Autor: novosti.rs, Republika

Svet

08.12.2020

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici MUP-a Republike Srpske aktivno tragaju za jednom osobom koja je osumnjičena da je juče ubila monaha Stefana u manastiru Glogovac u Šipovu, dok je jedna osoba već privedena.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Prethodno je objavljeno da se traga za Draganom Š. (40) iz Banjaluke zbog sumnje da je ubio monaha manastira Glogovac oca Stefana, ali se ne zna da li je upravo on priveden. 

Policijskoj upravi Mrkonjić Grad je juče oko 18.55 časova prijavljeno je da je u mestu Babići, Šipovo, u manastiru Glogovac nepoznato lice nanelo telesne povrede opasne po život monahu Stefanu A., saopšteno je iz MUP RS.

Povređeni je sanitetskim vozilom prevezen u Dom zdravlja, gde je u 20.15 časova, od zadobijenih povreda preminuo. 

Foto: printscreen/facebook

U potragu za svim akterima koji su počinili krivično delo uključeni su i pripadnici Policijske uprave Banjaluke i Uprave kriminalističke policije.

Podsetimo, monah manastira Glogovac otac Stefan ubijen je sinoć u Šipovu. On je pronađen sa ubodnim ranama nanesenim najverovatnije nožem. Meštani su u šoku i u neverici da se desio zločin nad monahom na ovom svetom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading