Ubistvo na svetom mestu: Monah Stefan iz Manastira Glogovac brutalno izboden nožem

Autor:

Svet

07.12.2020

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Stefan, dugogodišnji monah Manastira Glogovac u Republici Srpskoj večeras je ubijen nožem od strane nepoznatog počinioca.

RepublikaFoto: Facebook.com/Manastir Glogovac
Otac Stefan

Ova tužna vest objavljena je na zvaničnoj stranici Manastira Glogovac uz obaveštenje da će svi detalji o ovom nesrećnom ubistvu biti saopšteni nakon istrage nadležnih organa.

- U nevjerici i tuzi obavještavamo sve poklonike Manastira Glogovca da je danas 7. decembra u večernjim satima nepoznati počinilac nožem usmrtio dugogodišnjeg monaha Manastira Glogovca oca Stefana. Svi detalji o ovom stravičnom zločinu biće naknadno saopšteni javnosti poslije istrage policije kao i vrijeme sahrane postradalog monaha Stefana. VJEČAN TI POMEN OČE NAŠ I BRATE STEFANE!”, navodi se u objavi Ivana Cvetkovića.

 

 

 

Prema pisanju bosanskih medija, policija traga za jednim muškarcem, koji se može dovesti u vezu sa zločinom, ali detaljnijih informacija od ovih za sada nema.

Meštani su, kako pisanju tamošnjih medija, i dalje u šoku jer je ubijen monah i to na ovom svetom mestu.

RepublikaFoto: Facebook.com/Manastir Glogovac
Manastir Glogovac

Inače, manastir Glogovac je srednjovekovni manastir Srpske pravoslavne crkve posvećen Svetom velikomučeniku Georgiju. U manastiru se održava Janjski sabor. Nalazi se u Janju, u kanjonu rečice Glogovac među brdima planine Gorice, oko 15 kilometara južno od Šipova, u Republici Srpskoj. Pripada eparhiji Bihaćko-Petrovačkoj.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading