"BIO SI MELEM ZA DUŠU": Vernici slomljeni nakon ubistva monaha Stefana, opraštaju se POTRESNIM PORUKAMA!

Autor:

Svet

08.12.2020

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o ubistvu monaha manastira Glogovac, oca Stefana, šokirala je meštane Šipova, malog grada u Sprskoj.

RepublikaFoto: Facebook.com/Manastir Glogovac
Manastir Glogovac

"Dragi Bože, tuga!", "Ne mogu da verujem. Divan je bio", "Pamtiću te zauvek", "Čovek koji ostavlja bez reči, hvala ti za sve!", "Bio je melem za dušu", "Večna pomen ocu Stefanu. Neka mu Gospod podari Carstvo nebesko", "Šta radimo, kuda idemo, kakav je postao ovaj svet?", "Zar im ništa nije sveto?", samo su neke od poruka koje na društvenim mrežama ostavljaju užasnuti meštani.

Prema prvim informacijama, monah je izboden najverovatnije nožem,a sumnja se da ga je ubio muškarac.

Kako javljaju mediji, policija zna identitet osumnjičenog za ubistvo monaha, a od izvora bliskog MUP Republike Srpske saznaje se da se radi o osumnjičenom koji živi u Banjaluci, odranije poznatom policiji zbog krivičnih dela povezanih sa trgovinom narkoticima.

Na Fejsbuk stranici manastira objavljeno je : "U neverici i tuzi obaveštavamo sve poklonike Manastira Glogovca da je danas 7. decembra u večernjim satima nepoznati počinilac nožem usmrtio dugogodišnjeg monaha Manastira Glogovca oca Stefana. Svi detalji o ovom stravičnom zločinu biće naknadno saopšteni javnosti posle istrage policije kao i vreme sahrane postradalog monaha Stefana. VEČAN TI POMEN OČE NAŠ I BRATE STEFANE!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading