ZLOČIN BEZ KAZNE: Navršilo se 29 godina od stravičnog UBISTVA porodice Zec koje je počinila jedinica Tomislava Merčepa!

Autor:

Svet

08.12.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak se navršilo 29 godina od brutalnog ubistva srpske porodice Zec u Zagrebu, a komandant jedinice koja je izvršila taj zločin Tomislav Merčep prošao je nekažnjeno i do kraja života uživao sve privilegije hrvatskog društva.

RepublikaFoto: youtube.com/BasCelik12
OKRUTNO POBIJENA: Porodica Zec

Iz dokumentacionog centra Veritas podsećaju da je po Merčepovom naređenju njegov zamenik Miro Bajramović naredio pripadnicima jedinice Igoru Mikoli, Siniši Rimcu, Nebojši Hodaku i Snježani Živanović da privedu Srbina Mihajla Zeca (38) zbog navodnih veza sa krajiškim Srbima. Prilikom privođenja, uveče oko 23 časa, ispred njegove kuće u Poljaničkoj ulici na Trešnjevci ubio ga je Siniša Rimac, navodno, u pokušaju bega.

Nakon Mihajlove likvidacije, Munib Suljić se vratio u Mihajlovu kuću, odakle je izveo njegovu ženu Mariju (36) i njihovu ćerku Aleksandru (12), odveo ih u hotel "Panorama", a odatle na Sljeme, gde ih je ubio iz vatrenog oružja.

RepublikaFoto: youtube.com/ Al Jazeera Balkans
Tomislav Merčep

Gordana i Dušan Zec uspeli su da prežive jer su se sakrili u kući i tako promakli ubicama njihovih roditelja i sestre.

Merčep, koji je osuđen na sedam godina zatvora, ali ga je provodio uglavnom na banjskom lečenju, nedavno je umro u 69. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading