PIJAN SLETEO SA PUTA PA POBEGAO: Nije čak ni vozačku imao

Autor: Blic, Republika

Svet

16.11.2020

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija iz Bratunca uhapsila je N.O. zbog sumnje da je pijan počinio saobraćajne prekršaje na području te opštine, rečeno je u PU Zvornik.

RepublikaFoto: MUP

Policijskoj stanici Bratunac, juče oko 9.45 časova, prijavljeno je da se u mestu Hrnčići kod Bratunca, dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil "fiat" sleteo sa puta, piše Srpskainfo.

Po prijavi su postupili policijski službenici koji su izlaskom na lice mesta zatekli vozilo koje je učestvovalo u nezgodi, dok je vozač pobegao.

 
- Policija je identifikovala N. O. iz Milića, koji se sumnjiči da je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nezgodi. On se naknadno obratio u Dom zdravlja Milići, radi ukazivanja lekarske pomoći. Daljim aktivnostima, utvrđeno je da N.O. nema položen vozački ispit kao i da vozilo kojim je upravljao u alkoholisanom stanju, nije registrovano – pojasnio je portparol PU Zvornik Miljan Bobar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading