NOVA VLADA JE SLABA, NAROD JE NEZADOVOLJAN! BIVŠI SRPSKI POSLANIK i Bečićev kadar opleo PO KRIVOKAPIĆU, RADI SVE POGREŠNO

Autor: Republika

Svet

08.11.2020

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Pavićević, član koalicije "Mir je naša nacija", žestoko je iskritikovao nove ideje mandatara Zdravka Krivokapića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Vladimir Pavićević

Bivši potpredsednik Nove stranke i poslanik u srpskom parlamentu je sa oduševljenjem obećavao novu eru u istoriji crnogorskog parlamentarizma, ali izgleda da će po svrgavanju DPS-a sa vlasti biti potrebno mnogo više truda da se sva obećanj ispune.

- Građani Crne Gore koji su 30. avgusta glasali za promene očekivali su više. Konceptom i kadrovskim pristupom u formiranju nove Vlade ogromna većina nije zadovoljna. Na žalost, predlog profesora Krivokapića znači slabu Vladu, prelaznog karaktera i nereformskog potencijala - napisao je Pavićević na svom Tviteru.

 

Kvalitetna ekspertska vlada je bila jedna od stavki Demokratskog fronta za koju su tokom predizborne kampanje isticali da je preko potrebna. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

09.11.2020 09:09

I posle DPS opet DPS (skriveni).