GROZOTA U REPUBLICI SRPSKOJ: Stariji muškarac OBLJUBIO devojčicu!

Autor: srpskainfo.com, Republika

Svet

20.10.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ispitivanja u Tužilaštvu, predložen je jednomesečni pritvor za Z. H. (66) iz Doboja zbog sumnje da je obljubio dete mlađe od petnaest godina.

Foto: Ilustracija

Osumnjičeni je u dužem vremenskom periodu pa sve do kraja septembra ove godine na području Doboja, u više navrata obljubio dete mlađe od 15 godina, a postoji velika nesrazmera u zrelosti i uzrastu između učinioca i žrtve.

– Tužilac je stavio predlog za određivanje mere pritvora, zbog osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svedoke i postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da bi mogao ponoviti krivično delo, te da bi puštanje na slobodu osumnjičenog rezultiralo stvarnom pretnjom narušavanja javnog reda – rekli su u OJT Doboj.

Odlučujući o predlogu za određivanje mere pritvora, sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju, prihvatio je delimično predlog tužioca i odredio je pritvor osumnjičenom Z.H. u trajanju od mesec dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading