SUKOB U HRVATSKOJ VLASTI ZBOG AFERE "JANAF" I TAJNOG KLUBA: Kolindin muž, Milanović i Mesić orgijali s devojkama iz Srbije?

Autor:

Svet

27.09.2020

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Hrvatskoj se ne stišava afera "janaf", koja je izbila hapšenjem prvog čoveka državne firme Jadranski naftovod Dragana Kovačevića i izazvala veliki javni sukob predsednika i premijera Hrvatske Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića, a sada je otkriveno postojanje tajnog zagrebačkog kluba za elitu u koji su dovođene devojke iz Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jakov Kitarović i Kolinda Grabar Kitarović

Nakon što je hrvatski predsednik izjavio da su u notorni Kovačevićev klub Plenkovićevi ministri dolazili kao "zadnji magarci", iz hrvatske vlade su poručili da premijer neće pristati da razgovara sa Milanovićem o ponašanju istražnih tela u ovoj korupcionaškoj aferi sve dok se šef države ne izvini svima koje vređa i da se stabilizuje, a tek se onda mogu dogovoriti za sastanak.

Jutarnji list navodi da su to da su bili gosti u Kovačevićevom klubu do sada priznali i Milanović i bivši predsednik Stjepan Mesić, kao i ministri, načelnik Generalštaba hrvatske vojske, a u njemu je bio i Jakov Kitarović, suprug bivše hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Navodi se da su stanari ulaza u Slovenskoj 9, ali i iz onih okolnih ulica, jedva dočekali zatvaranje kluba.

U klub dolazili i Plenkovićevi ministri i načelnik Generalštaba hrvatske vojske

- Sodoma i Gomora. Stajali su tu taksiji. Devojke bi nekad promašile ulaz, pa bi ih sa drugog ulaza vraćali. Bile su skockane kao za svadbu u minićima ili uskim haljinama. Milanovića sam tu video ovog proleća. Dolazio je i Mesić. Bilo je ovde i svakakve sumnjive ekipe. Ali kada bismo videli da dolaze devojke iz Srbije, onda se znalo da je akcija. Nekad je trajalo do jutra - kazao je neimenovani stanar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading