Abazović oduševljen Ostrogom, kritičarima jasno poručio: Možda ste navikli da se dogovarate u Splendidu, ja nisam niti ću!

Autor: Tanjug, republika.rs

Svet

23.09.2020

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider jedne od tri pobedničke koalicije Crno na bijelo Dritan Abazović izjavio je danas u parlamentu da je sa velikim zadovoljstvom prisustvovao sastanku pod Ostrogom na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i vladika Joanikije.

RepublikaFoto: youtube.com/wikimedia/printscreen
Dritan abazović motri na Ostrog

Odgovarajući na prozivke pojedinih opozicionih poslanika, Abazović je rekao da bez obzira na to da li je u pitanju Ostrog, Katedrala svetog Trifuna ili džamija, uvek će biti spreman da razgovara na svakom od tih mesta kada je reč o donošenju važni odluka.

- Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu ili Ramaldi...Ja nisam i nikada neću.. Sa ljudima, verskim velikodstojnicima, političarima, biznismenima razgovaraću na svakom mestu kada smatram da treba obaviti važan razgovor - rekao je Abazović.


Poručio je da nema kompleks od bilo koga ili bilo čga, jer, kako je kazao, brani građansku Crnu Goru.

Potvrdio je da je u prthodnom sazivu bojkotovao parlament zbog, kako je naveo, izborne krađe koja se dogodila 2016.

 


- Ako ovaj saziv bude isti kao prethodni ni vi nemojte dolaziti na sednice", poručio je Abazović opoziciji, uz poziv da "ne liju suze za Crnom Gorom - jer Crnu Goru, dodao je, ima ko da branai.

Građanima Crne Gore je poručio da nema vremena za gubljenje, jer su ga predugo gubili poslednjih 30 godina.

Kao najveću i najvažniju stvar ovih izbora, Abazović je naveo to što su građani Crne Gore uspeli da povrate svoj suverenitet i da shvate da svojim glasom mogu da menjaju stvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading