STRAVIČNO! Hrvatica silovala sina!

Autor: Republika

Svet

16.09.2020

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan slučaj seksualnog zlostavljanja u Hrvatskoj dobio je epilog na sudu u Splitu, gde je na četiri godine i 11 meseci zatvora osuđena 47-godišnja majka koja je silovala sopstvenog sina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustarcija

Sajt Dalmacija danas prenosi da je ona počinila dva krivična dela nad dečakom - polni odnos dok je imao nepunih osam godina, kao i polnu zloupotrebu deteta starijeg od 15 godina, koju je počinila oko deceniju kasnije. Navodi se da je slučaj otkriven krajem 2018, kada je majka iz pakla završila u istražnom zatvoru na 50 dana, a kada je izašla iz zatvora, određena joj je mera zabrane kontaktiranja sa sinom. Ubrzo je podignuta optužnica, a ključnim su se pokazali razgovori veštakinje sa traumatizovanim mladićem.

Prema presudi, prva zlostavljanja desila su se 2007. i 2008, kada je dečaku, uprkos njegovom negodovanju i odgurivanju, skidala odeću i stavljala njegov polni organ u usta. Kasnije ga je tokom proleća i leta 2018. u desetak navrata prisilila na polne odnose, preteći da će ga fizički kazniti i oterati od kuće. Danas punoletni mladić ne živi sa njom.

Majka iz pakla dobila četiri godine i 11 meseci zatvora

Iako nije bila na objavi presude, tokom suđenja se branila izjavama kako je sve izmišljeno i da je sina na sve nagovorio njen bivši suprug, od kojeg se razvela pre oko 15 godina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading