(VIDEO) "OVO NIJE RATNO STANJE, OVO JE...": Milanović se zbunio tokom obraćanja novinarima, napravio lapsus o kom svi pričaju!

Autor: informer.rs, Republika

Svet

16.09.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lapsus predsednika Hrvatske i vrhovnog komandanta Oružanih snaga RH Zorana Milanovića snimila je sinoć RTL televizija, a preneli su svi hrvatski mediji.

Zoran Milanović

- U Hrvatskoj je de facto vanredno stanje. To nije ratno stanje. To od početka naglašavam. Plašili su nas vanrednim stanjem, ali mi, kao i cela Evropa, živimo u vanrednom stanju. To nije normalno stanje. I upravo zato u takvoj se situaciji primenjuju posebne mere, i to je sve. Ratno stanje je nešto sasvim drugo. Ovo je sr**je - stanje - prirodne katastrofe - rekao je Milanović.

Milanović je na Plesu, u kasarni 91. vazduhoplovnog krila “Pukovnik Marko Živković” prisustvovao svečanom dočeku 12. hrvatskog kontingenta iz misije podrške miru Resolute Support u Avganistanu i tom prilikom se obratio novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading