(FOTO) Zar ovakvu veličinu miševi da ubiju?! OSVANULE ČITULJE ZA STOJANOVIĆA: Majka, brat i devojka Sonja ostavili dirljive poruke za likvidiranog mladića!

Autor: Republika

Hronika

16.09.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodbina i prijatelji ubijenog Strahinje Stojanovića (30), koji je stradao u eksploziji podmetnute bombe, u nedelju u Ulici omladinskih brigada, poslednji pozdrav uputili su mu na čak na 8 stranica čitulja.

RepublikaFoto: instagram.com/soniasuarezgmz
Strahinja Stojanović

Mnoge od tih čitulja obuhvataju čitavu stranicu. Jedna od najdirljivijih je čitulja njegove majke. Ona je napisala da sa sinom ni ne želi da se pozdravlja, jer joj je to isuviše bolno.

- Srećo moja, radosti moja, ljubavi moja, živote moj, dečače moj sa najdivnijom dušom koja je ikada postojala, najlepši moj sine, neće ti majka reći poslednji pozdrav, jer se s tobom oprostiti ne mogu. Do skorog viđenja. Volim te najviše, uvek i zauvek.

Foto: Republika
Stojanovićeva majka ostavila potresnu poruku

Osim majke, čitulju je ostavio i Strahinjin brat Petar.

- Zar ovakvu ljudsku veličinu miševi da ubiju, ne ide. Miševi nikad nisu bili lavovi. Ne znaju oni kolika si ti sila. S tobom uvek i zauvek.

Foto: Republika

Čitulju je ostavila i partnerka Sonja.

- Ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila, i sazrela, i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi.

Foto: Republika

Mnogi prijatelji i rođaci objavili su čitulje koje su zauzele čak osam strana u dnevnim novinama...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading