(VIDEO) BARJAČITI ČETNIČKIM ZASTAVAMA U CRNOJ GORI NEĆE! Izjava MILOGORCA na protestima zapalila društvene mreže: AMFILOHIJE JE ZLOTVOR!

Autor: Republika

Svet

04.09.2020

05:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče su se održali tzv. patriotski protesti pristalica Mila Đukanovića ispred Cetinjskog manastira.

RepublikaFoto: facebook.com/Petar Drašković
Demonstrant

Skup milogoraca izazvan je nezadovoljstvom njihovog vođe porazom na parlamentarnim izborom, kojima gubi sredstvo manipulacije posle 30 godina vladavine.

Glavna meta je bio mitropolit cetinjsko-primorski Amfilohije, koji je srčano borio za prava srpskog naroda i crkve u režimu Mila Đukanovića. 

 

Izjava jednog od demonstranata je postala pravi hit na internetu, pošto anti-milogorsku opoziciju i srpsku manjinu smatra četnicima:

- Ja sam unuk narodnog heroja i barjačiti četničkim zastavama u Crnoj Gori neće sigurno. Jednom su na traktora išli, može im se ponoviti opet. Znamo šta je bilo u Sarajevu, mi ovde nećemo to dopustiti - počeo je demonstrant.

 

Na pitanje o razlogu okupljanja sagovornik je spremno odgovorio:

- Eno ga, jedan sa bradom! Veliki zlotvor onamo gore stoji. To je jedini razlog zla u Crnoj Gori 30 godina. Ima još jedan uz njega - završio je upitani demonstrant.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading