NESVAKIDAŠNJE SCENE U CRNOJ GORI! Nosilac liste ODBIO da učini OVO na opšte zaprepašćenje

Autor: Tanjug, Republika

Svet

30.08.2020

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Krivokapić, nosilac liste velike narodne koalicije "Za budućnost Crne Gore“, iznenadio je danas sve pristutne u izbornoj jedinici kada je na biračkom mestu odbio da glasa “preko reda”.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Glasačka kutija (Arhiva)

- Nećemo po starom, nego po novom - rekao je Krivokapić prisutnim građanima koji su čekali u redu za glasanje i uredno stao iza njih.

Krivokapić je rekao da posle izbora treba očekivati Crnu Goru koja će krenuti drugačijim putem bitnim za budućnost svih građana.

- Crna Gora je podeljena po svim elementima, raspolućena. Mi želimo da pošaljemo poruku mira, dostojanstva, strpljenja, istrajnosti, uvažavanja i poštovanja. To je jedini način, da zajedničkim snagama preporodimo Crnu Goru i ovo bogatstvo koje imamo rasporedimo tako da svima bude dovoljno - naveo je Krivokapić nakon glasanja.

RepublikaFoto: youtube.com/Univerzitet Crne Gore
Zdravko Krivokapić

ako je rekao, Crna Gora ne zaslužuje da iko od njenih građana bude podređen.


- To je nedopustivo u bilo kojoj državi, a pogotovo u slobodarskoj Crnoj Gori. Svima nudimo ruku pomirenja. Želimo da se to desi večeras posle osam časova. Treba da zaštitimo druge od sebe i mislim da je to najvažnija poruka koju treba da uputimo građanima. Da ostanu u svojim domovima, proslave sigurnu pobedu, jer na taj način pada zarobljena država i rađa se slobodarska Crna Gora - poručio je Krivokapić u izjavi novinarima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading