(VIDEO) BOMBA U MAKEDONIJI: Zaev uzimao reket od 6 miliona evra!

Autor: Republika

Svet

12.07.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Jutjubu se pojavio novi audio snimak na kojem se čuje glas bivšeg premijera Zorana Zaeva kako ugovara u reketarsku šemu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zoran Zaev

U klipu se može čuti kako umesto advokata Vaska Dimiškova novac od reketa završava kod njega, izvestio je Infomak.

- U jednom periodu se pojavio ovaj Vasko, Dimiškov brat. Dao mi je savet, šta da radim, traži novac, znači kaže 6 miliona evra, 6 miliona evra, tačno je da ulazim u ovaj posao - kaže Zaev

U raspravi sa liderom VMRO-DPMNE Hristijanom Mickoskim, Zoran Zaev je izjavio da ne poznaje advokata Vasila Dimiškova, a u bombastičnoj izjavi koja je objavljena se čuje kako se poznaju


- Ne znam ga, siguran sam - odgovorio je Zaev.

Na jednoj od prethodnih bombi u kojoj piše da se čuje glas advokata Vasila Dimiškova, brata sudije Vesne Dimiškove, koga Zoran Zaev smatra veoma bliskim, traži da 6 miliona evra pusti biznismena.

- Dajte 6 miliona evra i mi ćemo završiti posao - kaže Vasil Dimiškov, koji u razgovoru sa nepoznatom osobom kaže da će pokušati da smanji iznos iako je veliki.

- Rekli su mi (Vice Zaev direktno i Zoran Zaev), ali moram ponovo da razgovaram, nešto ću im smanjiti, mnogo su pobegli, nisam očekivao da ću toliko tražiti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading