Policija ih sporevela kući, oni opet "zapalili" napolje: Uhapšeni i zaključani iza brave

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Svet

11.04.2020

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Republici Srpskoj kaznila je 44 osobe zbog nepoštovanja policijskog časa, a zabeležena su i dva slučaja nepoštovanja izolacije, kao i jedno krivično delo protiv zdravlja ljudi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Nakon ponoći, u Banjaluci su uhapšene dve osobe, koje su u dva navrata prekršile policijski čas, a kod kojih je utvrđeno i prisustvo alkohola u organizmu, prenose banjalučke Nezavisne novine.

Kako je navedeno, utvrđeno je da su tri osobe, D. P , S. P. i Ž.D. prvo prekršile meru ograničenja i zabrane kretanja, nakon čega su sprovedene na adrese prebivališta.

Nakon nekoliko sati policija je ponovo uočila dve od tri ranije kontrolisane i sankcionisane osobe kako se kreću na javnom mestu, iako je na snazi zabrana kretanja za sve osobe, pa su uhapšene.

Oni su u prostorijama policijske stanice testirani na alkohol i kod S. P. i D.P. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

Takođe je utvrđeno da D. P. ima rešenje o kućnoj izolaciji, i da je počinio krivično delo nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading