(FOTO) NIJE OVO ALBANIJA, VEĆ SRPSKA CRNA GORA: Srbi u Podgorici prekrečili grafit sa albanskim grbom!

Autor: mediji, Republika

Svet

27.01.2020

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Albanski grb u kod mosta na Cijevni u Podgorici je prekrečen, a građani Crne Gore su poručili da ne žive u Albaniji, već u srpskoj Crnoj Gori.

RepublikaFoto: instagram.com/srbi_u_crnoj_gori
Prekrečili grafit sa albanskom zastavom

- Čudo da policija nije doletela novi da nacrta - komentari su izrevoltiranih građana zbog toga što crnogorska policija kreči trobojke, dok albanskim zastavama ne sme ni da priđe.

- Nije ovo Albanija, već srpska Crna Gora, i zbog toga krečimo - tako je napisano na društvenim mrežama povodom ove akcije.

Podsećamo, parlament Crne Gore usvojio je Zakon o slobodi veroispovesti kojim se legalizuje otimanje imovine SPC u ovoj zemlji.

 

 

 

Za Zakon je glasalo 45 poslanik DPS-a, SD-a, Liberalne partije, Bošnjačke stranke, Hrvatske građanske inicijative i Force, kao i poslanici SDP-a.

 

Poslanici su pozdravili aplauzom usvajanje Zakona. Poslanici vladajuće koalicije i SDP-a odbili su jednoglasno 103 amandman DF-a na Predlog zakona.

Zakon je usvojen u odsustvu poslanika Demokratskog fronta koji su privedeni i Posebnog kluba poslanika koji je ranije danas napustio sednicu.

Narod je ustao u odbranu svetinja i organizuje proteste protiv sramnog zakona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading