POSLE ŠEST GODINA PRVI PUT U BiH: Vučić doputovao u Sarajevo

Autor: Tanjug

Svet

07.09.2017

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je u Sarajevo, gde će se tokom svoje prve bilateralne posete BiH u svojstvu šefa države sastati sa članovima Predsedništva Draganom Čovićem, Bakirom Izebegovićem i Mladenom Ivanićem.

RepublikaFoto: Tanjug
Predsednik Srbije doputovao u Sarajevo

Vučiću je na sarajevskom aerodromu priređen svečani doček, a dočekali su ga ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka.

Nakon tet-a-tet sastanaka sa članovima Predsedništva, planirano je da se predsednik Vučić i predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović obrate medijima.

Programom posete planirano je da se predsednik Vučić sastane sa rukovodstvom Istočnog Sarajeva i da obiđe radove na izgradnji Javno-zdravstvene ustanove "Bolnica Istočno Sarajevo".

Vučić će posetiti i Hram rođenja Presvete Bogorodice - Sabornu crkvu u Sarajevu, gde će se sastati sa mitropolitom dabrobosanskim g. Hrizostomom.

Drugog dana posete razgovaraće sa članovima kolegijuma oba doma parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Predsednik Vučić sastaće se i sa predsedavajućim Savetu ministara Bosne i Hercegovine Denisom Zvizdićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading