Crnogorska policija i dalje na nogama zbog ubice iz Srbije: Jasmin ubio Kristijana jer je bio sa njegovom devojkom?!

Autor: cdm.me

Svet

16.04.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno traga za Jasminom Nišićem (30) iz Prijepolja, zbog sumnje da je u nedelju, u jutarnjim satima, nakon kraće svađe stolicom nasmrt pretukao Kristijana Ćorića (38).

RepublikaFoto: Republika

Prema saznanjima Dnevnih novina, policija sumnja da je Nišić, koji je inače srpski držaljanin koji je u Budvi radio sezonski, uspeo da pobegne iz države.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je motiv ubistva svađa zbog devojke sa kojom su, navodno, obojica bili u vezi. Osumnjičeni tridesetogodišnji Nišić je, najverovatnije, prilikom svađe uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udarao ubijenog Ćorića po telu i glavi dok ga nije usmrtio.

Navodno, njih dvojica su se i par dana ranije raspravljali iz istog razloga, a svađa je kulmirala u nedelju rano ujutro.

Podsećamo, budvanska policija je prekjuče u 5.15 časova obaviještena da je pronađeno telo Kristijana Ćorića iz Budve.

Kako je saopštio načelnik CB Budva Darko Ćorac službenici policije, brzom operativnom akcijom i dolaskom do podataka, kao i materijalnim dokazima, sa lica mesta uspeli su da identifikuju lice koje je najverovatnije izvršilo krivično delo.

Kako je istakao načelnik CB Budva, ovo ubistvo nema nikakve veze sa obračunima organizovanih kriminalnih grupa, već je stvar lične prirode.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading