(VIDEO) Završeno suđenje za aferu "državni udar"! Knežević: Možete me osuditi i na 100 godina, istorija će me osloboditi!

Autor: alo.rs, Republika

Svet

28.03.2019

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje veka za aferu "državni udar" završeno je danas u Višem sudu u Podgorici, a presuda je zakazana za 9. maj, simbolično na Dan pobede nad fašizmom.

RepublikaFoto: youtube.com/Demokratska Narodna Partija
Milan Knežević

Nakon dve i po godine, suđenje je okončano završnom rečju jednog od optuženih, Milana Kneževića, predsednika Demokratske narodne partije i jednog od lidera Demokratskog fronta (DF).

- Slobodna Crna Gora i vi u zatvoru u Spužu, jasno vam je da je ovo bio montirani politički proces, sravnjen i sahranjen mojim trodnevnim opelom, kazao je Knežević.

Zahvalivši se se svim advokatima, Knežević je poručio nevino optuženim srpskim državljanima da bi želeo da postanu prijatelji.

- Vi ste prava aristokratija ljudskosti i moralnosti i pravi ste predstavnici srpskog naroda koji nije bio spreman pod svim mukama da izda - naglasio je on i dodao:

- Nikakva sudska presuda ne smije da zaustavi građanske proteste. Ja sam slobodan čovek. Možete me osuditi na 100 godina, mene će istorija da oslobodi. Živela Crna Gora! Živela Srbija! Slava Rusiji! Nema povlačenja, nema predaje! - zaključio je Knežević.

Sudija Suzana Mugoša saopštila je potom da će presuda biti izrečena 9. maja, u 9 časova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading