19 GODINA KRILA SESTRINO TELO U ZAMRZIVAČU: Osumnjičena Smiljana je oduvek bila čudna...

Autor: vecernji.hr

Svet

18.02.2019

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako zvanično još nije potvrđen identitet žene pronađene u zamrzivaču porodične kuće u međimurskom selu Palovcu, policija je uhapsila Smiljanu Srnec (45), sestru Jasmine Dominić koja se vodi kao nestala od 2000. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/M. VOLARIĆ

Jasminino telo je pronađeno u zamrzivaču u subotu oko podneva, posle čega je u Policijskoj upravi nastala uzbuna. Sve je upućivalo na to da je razrešena misterija stara gotovo 19 godina. Smiljana je u prostorijama PU međimurske u Čakovcu ispitana u svojstvu osumnjičene za ubistvo tri godine mlađe sestre.

- Ne smem ništa da govorim, tako su mi rekli u policiji. Biće možda jednom prilike u budućnosti. Ali pišu se velike laži o tome da je isključena struja i da je počelo da smrdi i slično. To nije istina. Svašta se sad govori u selu. Probajte da nas shvatite, teško nam je i čekamo da se ovo završi - rekao je popodne Ivica Srnec, suprug uhapšene Smiljane, i odbio dalji razgovor.

Potvrdio je samo da je njegova supruga još u policiji.

- Sve je bilo u redu u toj porodici, koliko znamo. Tata i mama su radili, devojke su bile doma - kaže komšinica. O Jasmini znaju da je bila odlična učenica, da je otišla na studije u Zagreb i potom nestala, a o Smiljani da je imala velikih problema u srednjoj školi. Bila je oduvijek čudna - kažu.

 

 

- Smiljana je u mladosti bila malo zvrckava. Imala je vanbračno dete, pa je konobarisala. Posle se udala za jako dobrog i brižnog čoveka. On je tako marljiv i radan, brine o celoj porodici. Po ceo dan radi na terenu. Smiljana je bila kod kuće. Imaju dve zajedničke ćerke. Bila je vrlo pedantna i čista, uvek je kuću držala u redu. Teško mi je zamisliti kakva će to trauma biti za njenu decu - ispričala je jedna zabrinuta komšinica.

Prema kazivanju meštana, zamrzivač u koji je bio utrpano telo 166 centimetara visoke žene bio je zatrpan raznim predmetima i nije se koristio, ali bio je priključen na struju. Treba razjasniti je li još neko osim Smiljane znao šta se gotovo 19 godina krilo u zamrzivaču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading