KRVAVA 2018. U REGIONU: Monstrum otac preklao 3 dece, sin biznismena iskasapio milionerku, misteriozna smrt Dragičevića!

Autor: Republika

Svet

01.01.2019

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U regionu je bilo vrlo krvavo tokom 2018. Ubistva, silovanja... misterije... Izdvojili smo najstrašnije zločine koji su obeležili godinu koja je za nama.

Foto: Privatna arhiva
Admir Sović

MONSTROUZNI OTAC KOLJAČ IZ BIHAĆA

Admir Sović iz Bihaća preklao je svoje troje male dece, a potom se obesio. Mališani koje je otac svirepo zaklao kuhinjskim nožem i njihova beživotna tela smestio u krevet, sahranjeni su u jednom danu, a otac koji se u istoj kući obesio, dan ranije.

Razlog ovog monstrouznog zločina je, kako se navodi, želja za osvetom ženi koja ga je ostavila. Sović je ostavio ručnu bombu, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu. Napravu su deaktivirali, a rodbina je uverena da ju je Admir postavio za Leilu, kako bi i ona poginula od mine.

"Ne sekiraj se, deca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, decu vodim sa sobom, a tebe, k**vo nikada niko više neće zvati "mama" - napisao je Admir nakon što je ubio decu. Papir je bio krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su deca spavala.

Foto: facebook/ Davor Dragičević

MISTERIOZNA SMRT DAVORA DRAGIČEVIĆA

Smrt Davora Dragičevića (21), obavijena velom misterije, i dalje potresa ceo region. Navodno, Davor je odbio "prljavu ponudu za nagodbu", a objavljena je i prepiska između inspektora i vlasnika kuće, koju je David navodno opljačkao. 

Sumnja se da je u sve umešana policija, a sa druge strane, tvrdi se da se Davor udavio u reci. Telo je izvučeno iz vode na desnoj strani obale reke Crkvene, na mestu gde se uliva u Vrbas. Davor je navodno koristio opijate, koje je i prodavao.

Foto: facebook.com/Anastasiya Lashmanova
Anastasija Lašmanova i Arsenije Stanović

ISKASAPLJENA MILIONERKA U CRNOJ GORI 

Anastasija Lašmanova iskasapljena je u Tivtu u Crnoj Gori, a za zločin je optužen Arsenije Stanović iz Tivta, koji joj je bio ljubavnik. 

Lašmanova imala više ubodnih rana, a policiju je pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo. 

RepublikaFoto: Public

NADROGIRANOG HULIGANA PREGAZILA KOLA

Ante Firić, huligan iz Splita koji je uhapšen u Beogradu na 156. večitom derbiju zbog izazivanja nereda na južnoj tribini, poginuo je jer je u nervnom rastrojstvu zbog uticaja narkotika odlučio da pobegne prijateljima kako bi trčao auto-putem.

Istraga smrti huligana Firića ukazala je na to da nije bilo krivičnog dela, niti da ga je neko namerno izbacio iz kola sa ciljem da ga ubije. 

Kobne večeri Firić je bio sa prijateljima sa kojima je krenuo put Osjeka kako bi kupio automobil. Međutim, ubrzo pošto je krenuo iz Zagreba, Firić je pod uticajem narkotika "doživeo napad".

- Histerisao je, žalio se na to da mu trnu ruke. Izgledalo je kao da je u nervnom rastrojstvu i da ima halucinacije. Njegovo stanje bilo je potpuno dramatično, a Firić nije mogao da se smiri. Stali su na benzinsku stanicu, a on je nastavio sa dramom. Ubrzo je pozvana policija - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Foto: facebook.com/Sinan Imeri

TRAŽIO SEKS OD DEČAKA (13), PA GA BACIO U LIM

Sinan Imeri (19) priznao je na početku suđenja u Bijelom Polju da je 16. oktobra ove godine u Beranama ubio 13-godišnjeg dečaka.

On je izrazio kajanje i žaljenje zbog svega što se desilo.

- Uradio sam to, a da nisam svestan zbog čega. Bio sam ljut na njega. Iznervirao me je. Tražio je nešto od mene što nisam želeo da mu pružim. Jednom sam mu to dozvolio, a on je želeo još jednom. Zbog takvog insistiranja, zgrabio sam jednu staru, odbačenu košulju i stegao mu je oko vrata. Onda sam ga bacio u talase Lima. Video sam kako tone, nakon čega sam se udaljio - rekao je Imeri. 

On tvrdi da je dečak tražio od njega da imaju oralni seksualni odnos.

- Otišli smo na jedno skrovito mesto pored Lima. I tog dana je tražio to od mene, što sam mu opet dozvolio. Onda je tražio da to uradimo još jednom, što ja nisam želeo i čemu sam se usprotivio. Pošto je navaljivao, udario sam ga nekoliko puta po licu otvorenom šakom - ispričao je optuženi.

Foto: printskrin/yotube

BRUTALNO MASAKRIRAO I TUKAO DEVOJKU (18) 

Ceo region zgrozila je vest o brutalnom premlaćivanju 18-godišnjakinje u Zadru.

Iako je Darko Kovačević zvani Daruvarac devojci slomio kosti lica, nos, zube i naneo joj i druge veoma ozbiljne povrede, on je pušten na slobodu. 

Javnost je u junu, kada se napad i odigrao, bila iznenađena i reakcijom svih koji su se zatekli u zadarskom kafiću. Niko joj nije pružio pomoć, naprotiv, pojačali su muziku, a zatim i oprali krv sa zidova i podova kako bi sakrili dokaze. Daruvarac je tinejdžerku tukao pesnicama i nogama, a glavom joj je udarao o lavabo u toaletu. Sa Daruvarcem se pretučena devojka kratko viđala, a majka se s tom vezom nije slagala. Znala je ko je Darko Kovačević, a policija je znala još bolje jer je imao 40 krivičnih i prekršajnih prijava. Kada je saznala da joj je ćerka pretučena, odmah ga je nazvala. Snimak pogledajte ovde, a sve o tome na ispod priloženom linku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading