Tražio je od mene orlani se*s, iznervirao me, pa sam ga udavio: Monstrum ubio dečaka (13), pa ga bacio u Lim

Autor:

Svet

22.12.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinan Imeri (19) priznao je na početku suđenja u Bijelom Polju da je 16. oktobra ove godine u Beranama ubio 13-godišnjeg dečaka.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinan Imeri
Sinan Imeri ubio dečaka

On je izrazio kajanje i žaljenje zbog svega što se desilo.

- Uradio sam to, a da nisam svestan zbog čega. Bio sam ljut na njega. Iznervirao me je. Tražio je nešto od mene što nisam želeo da mu pružim. Jednom sam mu to dozvolio, a on je želeo još jednom. Zbog takvog insistiranja, zgrabio sam jednu staru, odbačenu košulju i stegao mu je oko vrata. Onda sam ga bacio u talase Lima. Vidio sam kako tone, nakon čega sam se udaljio - kazao je Imeri.

On tvrdi da je dečak tražio od njega da imaju oralni seksualni odnos.

- Otišli smo na jedno skrovito mesto pored Lima. I tog dana je tražio to od mene, što sam mu opet dozvolio. Onda je tražio da to uradimo još jednom, što ja nisam želeo i čemu sam se usprotivio. Pošto je navaljivao, udario sam ga nekoliko puta po licu otvorenom šakom. Onda sam u blizini vidio jednu odbačenu, staru košulju. Obavio sam mu je oko vrata, povukao ga do reke i bacio ga u talase Lima - ispričao je optuženi.

Na suđenju pročitan je i nalaz sa obdukcije, u kojem je konstatovano da je do smrti dečaka došlo gušenjem, a ne usled utapanja.

Naredni pretres je zakazan za 17. januar naredne godine, kad će svoj nalaz pojasniti psiholog Nataša Vuković i neuropsihijatar Gordana Konatar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading