STRAVIČNO! OVO JE MONSTRUM (19) KOJI JE SILOVAO, ZADAVIO KOŠULJOM I BACIO DEČAKA (13) S LITICE U LIM!

Autor: Republika

Svet

19.10.2018

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golo telo trinaestogodišnjeg dečaka sa povezom oko vrata pronađeno je u plićaku reke Lim kod Berana nakon što je za njim bila organizovana masovna potraga. Ubrzo je za ovaj svirepi zločin osumnjičen Sinan Imeri (19) i on je nakon trosatnog ispitivanja priznao da je silovao, a potom ubio tinejdžera!

Nestanak dečaka prijavila je njegova majka. Ona je rekla da se on u nedelju oko 13 sati udaljio od kuće i otišao u nepoznatom pravcu. Nakon toga je i porodica organizovala potragu za njim. Kako je u pitanju porodica koja je izbegla sa Kosova, Romi i Egipćani, takođe, izbeglice sa Kosova koje su nastanjene u Beranama tokom nedelje su organizovale masovnu potragu pored Lima za dečakom. Nažalost, dečak je pronađen zadavljen u reci, nedaleko od Buvlje pijace. Beživotno, nago, telo dečaka bilo napola u vodi, dok je njegova garderoba bila na obali, suva i razbacana.

Dečakov otac je, kako prenosi Radio Berane, potvrdio da je telo dečaka bilo golo sa povezom oko vrata i razbacanim stvarima i odmah izrazio sumnju da je njegov sin ubijen. Ubrzo nakon toga uhapšen je Sinan Imeri (19), mladić koji je poslednji viđen sa trinaestogodišnjakom. On je osumnjičen da je kobnog dana, oko 16 sati na obali Lima, nakon kraće prepirke, dečaka kamenom izudarao po glavi, pa ga zadavio košuljom i bacio u reku. Imeriju je stavljeno na teret krivično delo "teško ubistvo deteta", za koje je maksimalna kazna do 20 godina, obzirom na to da se radi o mlađem punoletnom licu.

On je pred tužiteljkom, kako "Vijesti" nezvanično saznaju, priznao delo koje mu se stavlja na teret. Iz Tužilaštva je saopšteno da je obdukcija urađena, ali da nalazi još nije stigao, te da ne mogu da se izjasne da li je pre ubistva dete bilo zlostavljano. Takođe je saopšteno da ima indicija da je dete udarano pesnicama i kamenom, udavljeno pomoću košulje zavezane oko vrata, a potom bačeno u Lim.

Portparol u Višem državnom tužilaštvu, tužilac Hasan Lukač saopštio je da je nakon saslušanja određeno tužilačko zadržavanje u trajanju 72 sata okrivljenom.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading