Medojević štrajkuje glađu i boravi u samici

Autor: Tanjug

Svet

01.12.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Medojević, supruga jednog od lidera crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića, izjavila je da je on "štrajkuje glađu od dolaska u zatvor" i da Medojević "dobrovoljno boravi u samici koja je pod 24-časovnim video nadzorom".

RepublikaFoto: youtube.com/Pokret za Promjene
Medojević dobrovoljno boravi u samici

- Prvi put u istoriji crnogorskog pravosuđa, Nebojša Medojević je kidnapovan po nalogu Višeg suda, uz skandalozno obrazloženje da njemu nije određen pritvor, već da je stavljen u zatvor - navela je supruga Medojevića, prenosi RTCG.

Ona je saopštila da "zbog protivzakonitog i protivustavnog hapšenja za javno izgovorenu reč uprkos poslaničkom imunitetu" njen suprug "štrajkuje glađu od dolaska u zatvor".


- Uz to, radi sopstvene bezbednosti koja mu je neminovno ugrožena kao osobi koja je svoj život posvetila borbi protiv kriminala i korupcije, dobrovoljno boravi u samici koja je pod 24-časovnim video nadzorom - navela je Medojevićeva supruga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading