NOVAK ZAČEPIO GUBICU ZAPADNJACIMA: Da nisam iz Srbije, odavno biste me digli u nebesa! Ovako mi je još slađe, a vi pišite šta hoćete!

Autor:

Sport

11.09.2023

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković jasno stavio do znanja da ga ne interesuje niko van okvira naše zemlje.

NOVAK ZAČEPIO GUBICU ZAPADNJACIMA: Da nisam iz Srbije, odavno biste me digli u nebesa! Ovako mi je još slađe, a vi pišite šta hoćete!

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Najveći teniser u istoriji, Novak Đoković, osvojio je 24. grend slem turnir u karijeri, pošto je u velikom finalu US Opena uspeo da pobedi Danila Medvedeva.

Po završetku meča, Nole je izašao pred novinare, gde je održao opširnu konferenciju za medije.

U moru odgovora, jedan se prirodnom selekcijom izdvojio, a Đoković ga je dao na pitanje da li sebe smatra najvećim sportistom ikada, pošto već ne postoji nikakva dilema da je najbollji teniser u istoriji.

- Ostavljam to vama i svima drugima, da li jesam ili nisam, da li zaslužujem da budem deo te diskusije. Da nisam iz Srbije, pre mnogo godina bih bio dignut u nebesa u sportskom nivou, pogotovo u zapadnom svetu. To je deo mog putovanja, ja sam zahvalan odakle dolazim iz Srbije, to mi daje veru i nadu, to mi je još slađe i to me ispunjava, a vi pišite ono što mislite - poručio je Novak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom US Opena

Podsetimo, Nole je osvajanjem US Opena oborio još jedan rekord za koji niko nije verovao da će biti srušen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Blanka

11.09.2023 05:10

Bravo, Nole, da si mi živ i zdrav !