NOVI REKORDER: Novak ISPISAO ISTORIJU! Evo PRVIH REČI!

Autor:

Sport

05.09.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći svih vremena..

NOVI REKORDER: Novak ISPISAO ISTORIJU! Evo PRVIH REČI!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković  plasirao se u polufinale na US openu, pobedivši  Amerikanaca Tejlora Frica rezultatom 3:0 (6:1, 6:4, 6:4)!

Nole je imao mnogo razloga za zadovoljstvo, oborio je rekord Rodžera Federera ušavši u 47. polufinale gren slema, a pričao je kako se oseća zbog toga.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Ovaj sport mi je mnogo dao. Odrastajući u Srbiji devedesetih bilo je mnogo stvari koje je trebalo proći sa roditeljima. Bio sam srećan jer sam imao strasvene ljude koji su verovali u moj talenat, a uživam jer su mi danas svi tu u boksu. Svaki put kada izađem na teren u ovim godinama pokušavam da što više uživam u ovakvim stvarima - rekao je Đoković.

Upitan je Nole o navijačima koji navijaju protiv njega.

- Očekivano je da navijači podržavaju domaće igralče i nemam ništa protiv toga. Volim energiju koju dobijam i hranim se njome kakva god da je. Toliko godina ovde igram dobro, imao sam epske okršaje i nadam se da ću za par dana imati još jedan - rekao je Novak uz odobravanje publike.

Pričao je o meču koji sledi između Tijafoa i Šeltona, a gde će dobiti rivala u polufinalu.

- Uživaću u tom meču sa svoje sofe. Masaža fizio kokice pićence - voda s limunom. Probaću da oporavim svoje noge. Moram da budem spreman ko god bude sa druge strane mreže. Tijafo je harizmatičan i igra sa mnogo snage. Biće zanimljivo gledati duel - završio je Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading