KRAJ VELIKE KARIJERE: Đokovićev DUGOGODIŠNJI RIVAL rekao ZBOGOM tenisu!

Autor:

Sport

31.08.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedostajaće bombarder...

KRAJ VELIKE KARIJERE: Đokovićev DUGOGODIŠNJI RIVAL rekao ZBOGOM tenisu!

Foto: Tanjug/AP

Američki teniser Džon Izner završio je igračku karijreru porazom u drugom kolu US opena.

Posle velike borbe i vođstva od 2:0 u setovima, Izner je izgubio od sunarodnika Majkla Moa 3:6, 4:6, 7:6, 6:4, 7:6 (10:7) i više od četiri sata igre.

 

 

Visoki i simpatični Džon je i poslednji meč u karijeri odigrao kao i sve pre toga, borbeno, neizvesno i punog srca.

Poznat je Izner kao jedan od najboljih servera u istoriji "belog sporta", a neretko je lanirao projektile od preko 220 kilometara na čas.

Poznat je Amerikanac i po najdužem teniskom meču u istoriji, a on se dogodio na Vimbldonu 2010. godine, a pobedio je tada Nikolasa Maua iz Francuske rezultatom 3:2( 6:4, 3:6, 6:7, 7:6, 70:68) u meču koji je trajao 11 sati i pet minuta.

Imao je mnogo epskih mečeva Izner i protiv najboljeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića, a kada se svedu računi, Nole je bolji u međusobnom skoru 10:2.

Osvoji je Izner 15 titula u karijeri, a najveća mu je ona sa turnira Masters 1000 serije u Majamiju 2018. godine, a iste godine je imao i najbolji plasman u karijeri kada je bio osmi teniser sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading