OGLASIO NADAL NAKON FINALA ROLAN GAROSA: Evo šta je ''kralj šljake'' poručio!

Autor:

Sport

09.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadal čestitao svom sunarodniku.

OGLASIO NADAL NAKON FINALA ROLAN GAROSA: Evo šta je ''kralj šljake'' poručio!

Foto: www.profimedia.rs

Španski teniser Rafael Nadal nije propustio priliku da čestita svom sunarodniku, Karlosu Alkarazu, na osvajanju titule na Rolan Garosu. Alkaraz je danas u spektakularnom finalu pobedio Aleksandra Zvereva rezultatom 3:2 (6:3, 2:6, 5:7, 6:1, 6:2) i tako osvojio prvi trofej na ovom Gren slem turniru. Nedugo nakon završetka meča, Nadal je putem Tvitera uputio reči pohvale i podrške Alkarazu.

- Čestitam ti na ogromnoj pobedi! Veliki si! Veoma sam srećan zbog tvojih uspeha - napisao je Nadal.

 

 

Finalni meč između Karlosa Alkaraza i Aleksandra Zvereva bio je prava teniska poslastica za ljubitelje ovog sporta. Sa preokretima u rezultatu i izuzetno napetim momentima, meč je pružio gledaocima pravu dramu na terenu Filip Šatrije. Alkaraz je uspeo da se izbori sa Zverevim nakon pet setova i tako zabeleži svoju prvu pobedu na Rolan Garosu, ostavljajući snažan utisak na sve prisutne.

Rafael Nadal, koji je sam osvojio čak 13 titula na Rolan Garosu tokom svoje karijere, pokazao je veliko sportsko poštovanje prema mladom Alkarazu. Njegova podrška i čestitke svakako znače mnogo mladom teniseru, koji je pokazao izuzetan potencijal i hrabrost na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading