ĐOKOVIĆ SAZNAO IME PROTIVNIKA! Ako prođe Musetija, na megdan SA VELIKIM DUŽNIKOM! Naneo mu je BOLNU RANU!

Autor:

Sport

11.04.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna osveta se sprema.

ĐOKOVIĆ SAZNAO IME PROTIVNIKA! Ako prođe Musetija, na megdan SA VELIKIM DUŽNIKOM! Naneo mu je BOLNU RANU!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković će po završetku meča između Holgera Runea i Sumita Nagala istrčati na teren kako bi odmerio snage sa italijanskim teniserom Lorencom Musetijem. 

Poznato je da Nole i njegov današnji protivnik imaju neke nerazrešene račune. Na prethodnom izdanju turnira u Monte Karlu, Museti je izbacio našeg tenisera u četvrtfinalu rezultatom 2:1 u setovima. 

Ispostavlja se da će ovogodišnje izdanje takmičenja u Monako biti svojevrsna "Đangova osveta" sa Novakom Đokovićem u glavnoj ulozi, jer ako se prođe Italijana, svetskog broja jedan će u četvrtfinalu dočekati još jedno poznato lice. 

U pitanju je Aleks de Minor. Australijski teniser je u trećem kolu pobedio sunarodnika Alekseja Popirina sa 2:0 u setovima, i sada ga očekuje novi susret sa našim igračem. 

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Aleks de Minor

Teško da je ikome uspelo za kratko vreme da ispari iz sećanja kako je Minor izbacio Novaka sa Junajted kupa. Tada je prvi reketa planete branio boje reprezentacije, a sunovrat našeg nacionalnog tima dogodio se upravo Đokovićevim porazom o Aleksa sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4). 

Iako je tada Novak mučio muku sa lakšom povredom desne ruke, ovaj poraz je otpočeo niz loših rezultata koji je Srbin rešio da prekine u Monte Karlu. Sada će pored toga imati i priliku da se direktno osveti onima koji su ga pobeđivali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading