TENISKA LEPOTICA VERUJE U NOVAKA: TEŠKO da će ga neko POBEDITI na Australijan openu!

Autor:

Sport

08.01.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Navijači su ludi od želje da ga podrže ovde"

TENISKA LEPOTICA VERUJE U NOVAKA: TEŠKO da će ga neko POBEDITI na Australijan openu!

Foto: Vikipedija

Najbolji teniser na svetu pokušaće da produži niz uspeha u Australiji titulom na Australijan openu koji će započeti 14. januara.

Đoković je poražen od de Minora na Junajted kupu i tada je doživeo blagu povredu, međutim, teniska analitičarka i nekadašnja igračica Laura Robson smatra da će Noleta teško neko da pobedi na prvom ovosezonskom Grend slemu.

Iako Novak od tada vuče blage probleme sa bolom u ruci, Robson smatra da u Australiji ne postoji teniser koji bi mogao da ga savlada u ovom trenutku.

- Teško je videti nekog ko bi mogao da ga pobedi u Melburnu. Postoji nešto što odgovara njegovoj igri i navijači su ludi od želje da ga podrže ovde, ne viđate to nigde drugo na svetu. Mislim da Novak jako voli da igra ovde, kaže Britanka.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lora Robson

Smatra da povreda Novaku neće praviti probleme. Uostalom i sa različitim povredama je znao da osvaja titule.

- Ima malih problema sa podlakticom, ali imao je tih problema i ranije. Pretpostavljam da zna kako da se nosi sa tim i verujem da će biti spreman za početak. Imajući u vidu da je to Đoković, mislim da će zahtevati kasniji početak, s obzirom na to da je osvajao ovaj turnir mnogo puta, zaključila je Robson.

Novak će u Melburnu braniti titulu i 2.000 ATP bodova, a mogao bi da se domogne 25. grend slem titule, odnosno 11. u Australiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading