DO KAD PLANIRAM DA IGRAM TENIS? ĐOKOVIĆ SAMOUVEREN: Zašto bih stao?

Autor:

Sport

27.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje u sebe.

DO KAD PLANIRAM DA IGRAM TENIS? ĐOKOVIĆ SAMOUVEREN: Zašto bih stao?

Foto: www.profimedia.rs

Pripreme za novu sezonu su u jeku. Đoković će sutra od 16 časova u Rijadu odigrati egzibicioni meč protiv Karlosa Alkaraza, a prethodnih dana se spremao u Dubaiju, gde je trenirao sa Hamadom Međedovićem za narednu sezonu.

To će biti najboljem teniseru na svetu zagrevanje za prvi Grend slem u 2024. godini - Australijan open koji je na programu od 14. do 28. januara.

Đoković se pojavio pred medijima u Saudijskoj Arabiji i, naravno, prvo pitanje koje je usledilo bilo je: "Dokle". Srpski teniser nema nameru da stane.

Poznato je da je savete dobijao od Kobija Brajanta, a sada ih dobija i od Toma Brejdija, po mnogima najboljeg NFL igrača ikada i čoveka koji je pomerio granice dugovečnosti u sportu.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Đoković i Brejdi

- Tom Brejdi je sjajan primer šampiona u svom sportu i neko ko je imao sjajnu karijeru i dugovečnost. Mnogo sati i vremena je uložio u brigu o sebi, u oporavak da se postara da svaki aspekt njegovog tela i uma bude pokriven, kako bi mogao da ima dugotrajnu uspešnu karijeru, rekao je Đoković u Rijadu.

Zatim je poručio da nema nameru da staje sada, a i, zašto bi to i radio kada je osvojio sedam velikih turnira prošle godine?

- Naučio sam mnogo od njega, iz njegovog primera i nadam se da ću moći da ostvarim karijeru koja će dostići 40 ili možda čak i više, videćemo. Sada se osećam odlično u svom telu i igrao sam tenis zaista visokog kvaliteta. Ova godina je bila jedna od najboljih sezona koje sam imao u životu. Zašto prestati dok još uvek igrate sjajno? Nastaviću i uzimaću godinu jednu po jednu, pa ću videti koliko daleko ću da odem, rekao je apsolutni šampion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading