BRITANAC PRETI ĐOKOVIĆU! "Pokazaću mu ZUBE"

Autor:

Sport

22.11.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski je nadati se.

BRITANAC PRETI ĐOKOVIĆU! "Pokazaću mu ZUBE"

Foto: Tanjug/AP

Kameron Nori

Britanski teniser Kameron Nori biće prva prepreka Novaku Đokoviću na Završnom turniru Dejvis kupa ovog četvrtka u Malagi.

Srbija će igrati protiv Velike Britanije, a Nori zna da ga očekuje zežak zadatak.

- Ekstremno je impresivno šta Novak radi u kontinuitetu protiv najboljih na svetu. Dejvis kup je drugačija vrsta pritiska, mnogo navijača, mislim da to radi u našu korist, spremni smo da se takmičimo. Još od Beča se spremam za Novaka, ručni zglob mi se oporavio. Boriću se za svaki poen, uživaću u atmosferi, uzbuđen sam - rekao je Kameron.

Dobro zna koliku snagu Novaku može da pruži publika.

- Kada je publika protiv njega, to mu se dopada. Tada je bio previše dobar za mene. Ja ću samo biti svoj, velika je privilegija igrati protiv njega i nemam šta da izgubim, pokazaću zube. Trčaću za svaku loptu - kaže Nori.

Do sada su Nori i Đoković odigrali tri duela, a Novak je slavio svaki put.

- On čini da osećaš da je teren jako mali, tera te da previše rizikuješ. Servis mu je potcenjen, gledao sam ga u Torinu, protiv Sinera je toliko dobro servirao prvih set i po… Na svoj servis moram da budem spreman da igram mnogo, moram da budem uvek spreman da trčim više nego inače i da probam da ne žurim previše kada kontrolišem poen - zaključio je Nori.

Kameron i Nole su polednji put odmerili snage u Rimu na turniru Masters serije. Novak je slavio, ali je ostala upamćena scena kada je Britanac napucao Đokovića na mreži, nakon čega se najbolji teniser sveta naljutio.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter

Kameron Nori i Novak Đoković

 

Meč Novaka i Norija na programu je u 16 sati u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
bager

23.11.2023 10:21

To pokazi mu zube,,ali ih prvo dobro operi,,smrdonjo engleski