OVE IZJAVE UTERUJU STRAH U KOSTI HEJTERIMA! Nole: Idem po zlatni slem! Rivali, morate mnogo bolje protiv mene!

Autor:

Sport

19.11.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin puca od samopouzdanja.

OVE IZJAVE UTERUJU STRAH U KOSTI HEJTERIMA! Nole: Idem po zlatni slem! Rivali, morate mnogo bolje protiv mene!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Završni masters u Torinu, pošto je u velikom finalu savladao Janika Sinera sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Ali, srpski uveliko gleda već unapred, ka 2024. godini, grend slemovima i Olimpijskim igrama u Parizu.

- Mogu da osvojim sva četiri grend slema i zlato na Olimpijskim igrama (zlatni slem prim.aut). Ambicije se ne menjaju, imam želju, posvećenost, telo me odlično sluša, imam sjajan tim oko sebe, motivaciju za najveće turnire. Imam inspiraciju da idem dalje. Sledeće godine su tu i Olimpijske igre. Ne znam da li će sledeća da bude dobra kao ova, ali ću zadržati mentalitet - istakao je Đoković.

Imao je brutalnu poruku za rivale u budućnosti: 

- Rivali moraju da odigraju najbolji tenis da bi me pobedili. Što više dobijam, tako ta aura nepobedivosti raste. Janik je sjajan momak, zaslužuje svoj uspeh i mora da nastavi, na pravom je putu, nisam jedini koji smatra da može da osvoji slem i da bude prvi na svetu. Bio bih iznenađen da se to ne dogodi, ne znam koje godine i slično, Rune, Alkaras i on su sledeća velika trojka i nosiće ovaj sport u budućnosti. Ja ću se držati dokle god budem mogao - zaključio je Đoković i dodao da bi sadašnji Novak pobedio onog pre 10 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading