NAJLEPŠI PAR BODRI NOVAKA U TORINU! Poznata fudbalska zvezda sa svojom lepšom polovinom (FOTO)

Autor:

Sport

18.11.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković igra polufinale završnog Mastersa u Torinu protiv Karlosa Alkaraza, u pohodu na svoju sedmu, rekordnu titulu na ovom turniru.

NAJLEPŠI PAR BODRI NOVAKA U TORINU! Poznata fudbalska zvezda sa svojom lepšom polovinom (FOTO)

Foto: ST/REPUBLIKA


Na tribinama se, pored nekoliko hiljada prisutnih navijača, našla i poznata fudbalska zvezda Luka Jović, koji je sa verenicom Sofijom Milošević pružio podršku svom prijatelju Novaku.

Jović je iskoristio priliku što se turnir odvija na tlu Italije i pridružio se najužem krugu prijatelja na tribinama, u Novakovom boksu. Zajedno su zdušno pratili svaki dobar potez srpskog tenisera i bodrili ga da ostvari još jedan veliki uspeh.

Foto: ST/REPUBLIKA

Luka i Sofija

 


Pored Luke Jovića i Sofije Milošević, na tribinama su se našli i drugi prijatelji i članovi Novakovog tima koji su ga pratili tokom celog turnira. Među njima su bili i njegov trener Goran Ivanišević, kao i menadžer i dugogodišnji prijatelj, Edoardo Artaldi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading