NAJLEPŠI PRIZOR ZA NOVAKA! Kada su oni na tribini, Đoković igra najlepši tenis! (FOTO)

Autor:

Sport

18.11.2023

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković, jedan od najboljih srpskih tenisera, nalazi se u Torinu gde igra polufinalni duel završnog Mastersa protiv Karlosa Alkaraza.

NAJLEPŠI PRIZOR ZA NOVAKA! Kada su oni na tribini, Đoković igra najlepši tenis! (FOTO)

Foto: printskrin

Očekuje se težak meč, ali Novak ima podršku svoje porodice, pre svega svoje dece - Stefana i Tare. Oni su tokom cele godine bili uz svog tatu na turnirima i svojom podrškom mu davali dodatnu snagu i motivaciju.

Prvi gem meča pokazao je da će biti izuzetno teško za Novaka, ali on je navikao na takve izazove. On je zavisio od rezultata Janika Sinera, koji je morao da pobedi Holgera Runea kako bi se Đoković našao u polufinalu. Srećom po njega, Italijan je uspeo da ostvari pobedu i omogući Novaku da se bori za ulazak u finale.

Deca su uvek bila velika podrška Novaku, a naročito sada kada se nalazi daleko od kuće. Stefan i Tara su uvek bili tu da ga bodre i pruže mu podršku, a njihova prisutnost mu je davala snagu i motivaciju da napravi neko čudo. Ovoga puta, oni su mu pružili podršku u Torinu, gde se nalazi na prelomnoj tački u završnici Mastersa.

Podrška porodice, posebno dece, je nešto što je Novaku uvek bilo veoma važno. On je uvek isticao koliko mu znači podrška njegove porodice, posebno u trenucima kada mu je bila potrebna dodatna motivacija. Ovo je još jedan dokaz da je Novak ne samo sjajan teniser, već i veliki porodični čovek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading