DA LI JE CONGA U PRAVU? Proslavljeni Francuz PROGNOZIRAO koliko će Novak OSVOJITI grend slemova!

Autor:

Sport

10.11.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodili su velike borbe na terenu.

DA LI JE CONGA U PRAVU? Proslavljeni Francuz PROGNOZIRAO koliko će Novak OSVOJITI grend slemova!

Foto: Tanjug/AP

Bivši francuski teniser Žo Vilfred Conga nije imao nedoumice na pitanje da li je Novak Đoković GOAT, kao i da je bez dileme najbolji igrač svih vremena.

Proslavljeni francuski as, koji je prošle godine na Rolan Garosu završio karijeru, ubeđen je da će Srbin još nekoliko godina igrati na viskom nivou i očekuje da osvoji čak 28 grend slemova u karijeri.

- Đoković je GOAT - bez mnogo razmišljanja je izjavio Conga i nastavio:

- Mislim da on može da osvoji 25, 26, 27, a možda i 28 grend slem turnira. Vidite kako igra u svojoj 36. godini. Kod njega se nikad ne zna - rekao je Francuz.

Inače, Novak Đoković je od početka godine delovao furiozno na svim takmičenjima. Osvojio je tri grend slem titule, u Melburnu, Parizu i Njujorku, dok će na kraju 2023. završiti kao prvi na ATP listi, što mu je osma godina zaredom.

Ujedno, ne treba podsećati da je Nole ove sezone oborio mnoge rekorde, a ove nedelje je započeo 398. nedelju na čelu najboljih tenisera sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading