RUD UDARIO PO ATP I MASTERSU U PARIZU: "Kakva SPRDNJA"

Autor:

Sport

02.11.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljstvo tenisera nekim odlukama u organizaciji je ogromna.

RUD UDARIO PO ATP I MASTERSU U PARIZU: "Kakva SPRDNJA"

Foto: Tanjug

Kasper Rud ispao je sa masters turnira u Parizu, bolji od njega bio je Fernando Serulondo iz Argentine rezultatom 7:5, 6:4.

Ovo je jedno u nizu iznenađenja koja su se dogodila u Bersiju, a Norvežanin se pobunio protiv organizacije turnira.

Ono što je za Kaspera sporno je odnos prema teniserima, tačnije satnice mečeva.

Naime, nakon odigranih mečeva druge runde, među favoritima su ostali  Novak Đoković i Janik Siner, kao i aktuelni šampion ovog turnira Holger Rune, a satnica turnira ne ide baš na ruku mladog italijanskog tenisera.

Siner je protiv Makenzija MekDonalda igrao čudan termin od 00:30 iza ponoći, njihov meč je trajao više od dva sata, a organizatori su novi Sinerov meč zakazali za 17 časova i 30 minuta, odnosno, samo 14 sati kasnije.

Rud je bio besan zbog ovoga.

- Bravo, ATP! Baš je to način da pomognete jednom od najboljih tenisera sveta da se oporavi i bude što spremniji, pošto je svoj prethodni meč završio u pola tri ujutru, a ima čak 14 i po sati za oporavak. Kakva sprdnja - napisao je Rud.

 

 

Sve su češće kritike najboljih tenisera sveta usmerene ka ATP organizaciji, a ostaje da se vidi da li ih neko čuje i ima nameru da nešto promeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading