BOGDAN BOGDANOVIĆ OTKRIO TAJNU: Sekunda nedostajala da Novak Đoković ne bude na dočeku u Beogradu!

Autor:

Sport

10.10.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je neverovatan, neka nastavimo da se viđamo na lepim mestima, rekao je kapiten "orlova".

BOGDAN BOGDANOVIĆ OTKRIO TAJNU: Sekunda nedostajala da Novak Đoković ne bude na dočeku u Beogradu!

Foto: Starsport

Novak Đoković i košarkaši Srbije imali su svečani doček ispred Skupštine grada Beograda posle osvajanja US opena i srebra na Svetskom prvenstvu u košarci. O emocijama na "balkonu šampiona" dugo će se pričati, a kapiten "orlova" Bogdan Bogdanović otkrio je jednu tajnu. delić sekunde je nedostajao da se Nole uopšte ne nađe na dočeku, a upravo bi srpski bek bio krivac.

- Doček je bio neverovatan… Još me je Novak pozvao pre toga, pitao me "E, kapitenu, mogu li ja da dođem?" Hteo sam da mu prekinem vezu, da mu spustim slušalicu - otkrio je Bogdanović kako imalo nije odjavio Đokovića.

On je u podkastu Alesto govorio koliko im je doček značio, ali i koliko je bilo lepo videti najboljeg tenisera sveta zajedno sa srpskim košarkašima.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

- Neverovatno stvarno. Rasplakao se na balkonu, mi nismo baš mogli, verovatno bismo i mi plakali da smo osvojili. Bilo je lepo, videli smo mlade ljude, nadam se da smo poslali lepu poruku deci, da smo im preneli motivaciju da bi trebalo da veruju, da smo i mi ta deca iz parkića, da smo prolazili kroz probleme i dobre stvari i u školi i napolju i da samo nastave da veruju i da sve je moguće. Novak je neverovatan, neka nastavimo da se viđamo na lepim mestima, to je verovatno i njegova želja, kao i moja. Vodili smo na jednom trenutku jedan sportski razgovor - gleda on mene, gledam ja njega, zanimljivo je videti kako radi najbolji atleta sveta. Iako je najbolji, pogledaš koliko vremena provodi u teretani, radeći na telu, koliko je tu prisutan kad to radi, nije da on to samo odradi 10 ponavljanja "benč presa", već on sve to fokusirano radi i onda ti je sve jasno. Ako si mislio da si radio 100 odsto, onda vidiš kako Novak radi kad je najbolji, pa vidiš da možda to nije 100 odsto, već da ima tu još. Onda ti to daje energiju, dopunjujemo jedni druge, a onda je to najlepša strana sporta - dodao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading