ĐOKOVIĆI NAPRAVILI SPEKTAKL U AMERICI! Hit SNIMAK! Nole se VESELI, Dijana OPLELA kolce, a Leonardo Di Kaprio gleda i UČI! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.09.2023

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica najboljeg srpskog tenisera umela je da proslavi pobednički pehar s US Opena.

ĐOKOVIĆI NAPRAVILI SPEKTAKL U AMERICI! Hit SNIMAK! Nole se VESELI, Dijana OPLELA kolce, a Leonardo Di Kaprio gleda i UČI! (VIDEO)

Foto: printscreen/paparazzolov

Najbolji ikada Novak Đoković savladao je Rusa Danila Medvedeva u finalu US Opena, rezultatom 3:0 (6:3, 7:6 (7:5), 6:3). Đoković je tako osvojio svoj 24. grend slem, a ovaj meč pratile su brojne svetske face.

U Novakovoj loži, odmah iza njegovih roditelja i supruge Jelene, našao se glumac Metju Mekonahi sa svojom ženom, a meč su pratili i Šarliz Teron, Leonardo Di Kaprio, Kajli Džener, Sting, Nikol Kidman, Kit Urban, Ema Roberts, Džastin Timberlejk, Emili Ratajkovski, Marta Stjuart, Džeri i Džesika Sajnfild i drugi.

U emisiji ''Paparaco lov'' prikazan je ekskluzivni snimak sa slavlja Đokovića, a na istom vidimo Novakovu ponosnu majku Dijanu kako igra kolo sa gostima, dok se tata Srđan držao po strani.

Ogromnu pažnju okupiralo je pojavljivanje holivudskog glumca Leonarda Di Kaprija na slavlju.

Foto: printscreen/paparazzolov

Leonardo di Kaprio na proslavi Novakove titule

On je tokom meča bio u Novakovoj loži, a dok je trajalo slavlje, sve vreme je pomno posmatrao i učio kako se igra srpsko kolo, na proslavi Đokovićeve titule, uživajući u onome što je video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading