ŠOK ZA NOVAKOVE NAVIJAČE: Đokovićev meč se ODLAŽE!

Autor:

Sport

19.08.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne obećava situacija iz Amerike.

ŠOK ZA NOVAKOVE NAVIJAČE: Đokovićev meč se ODLAŽE!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković igraće noćas duel polufinala mastersa u Sinsinatiju, a rival će mu biti uvek neugodni Nemac Aleksandar Zverev.

Duel ove dvojice tenisera je bio zakazan za ponoć, međutim, deluje da će njihov duel kasniti, i to ne malo, a razlog je, po običaju, ženski tenis.

Naime, organizatori su odlučili da sva četiri polufinalna duela, oba u muškoj i ženskoj konkurenciji, stave na isti teren, a to nije ispalo baš najbolje po momke, koji su čekali, ili će čekati na svoj meč.

Program su otvorile Koko Gof i Iga Švjontek, a Amerikanka je posle više tri sata i tri odigrana seta, izbacila prvog nosioca sa turnira. Ništa bolje nije bilo ni u narednom meču, u kom su se sastale Karolina Muhova i Arina Sabalenka. Beloruskinja je rešila prvi set u svoju korist, ali je izgubila naredna dva, pa se i taj susret odužio, na razočarenje Noletovih navijača.

Duel Karlosa Alkaraza i Huberta Hurkača je trebao da počne u 21 čas, ali su Španac i Poljak svoj polufinalni meč započeli tek posle 23 časa, pa je jasno i da će Novak i Aleksandar dugo čekati na svoj meč, koji, gotovo izvesno, neće početi pre jedan ujutru.

To je loša vest za sve Novakove navijače u Srbiji, pošto je i početak u ponoć izgledao dosta kasno, a ovo sigurno neće poboljšati situaciju, pogotovo ako se prvi polufinalni meč muške konkurencije oduži. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading