PROBLEM ZA NOVAKA: Gledaćemo EPSKE MEČEVE! Vraća se Rafael Nadal!

Autor:

Sport

19.08.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveće rivalstvo u istoriji tenisa dobija novo poglavlje...

PROBLEM ZA NOVAKA: Gledaćemo EPSKE MEČEVE! Vraća se Rafael Nadal!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Nadal

Rafael Nadal je počeo sa radom u teretani i najavljuje svoj veliki povratak svetu tenisa.

Neće Rafa biti na terenu do kraja tekuće sezone, ali će svakako brusiti formu da bi što spremniji dočekao sezonu šljake na kojoj je ostvarivao najveće uspehe u karijeri.

Imao je Nadal zahvat koji ga je odvojio od terena, stradao mu je mišić kod kuka, a primarne prognoze su bile da će odsustvovati minimum pet meseci.

Dva meseca kasnije počeo je nekadašnji prvi teniser sveta da trenira, lagano, ali je to opet veliki napredak.

 

 

Nadal je trenutno tek na 140. mestu na ATP rang listi, a očekuje ga dodatni pad.

Veliki je šampion Rafael, tako da nema sumnje da će ukoliko se vrati biti noćna mora svim teniserima koji budu imali tu nesreću da ga izvuku u prvim kolima turnira.

Karlos Alkaraz je uzeo Rafino mesto kao najveći rival Novaka Đokovića, ali mora još mnogo mladi Španac da uči da bi dostigao nivo svog slavnog prethodnika.

Đoković i Nadal su odigrali neke od najspektakularnijih mečeva u istoriji tenisa, delili su teren 59 puta ( Novak ima bolji međusobni skor 30:29), a njihovo sportsko rivalstvo je jedno od najvećih koje je sport video, a ne samo tenis.

Nedostaje Nadal tenisu, nadamo se da će se uskoro vratiti i pružati nam spektakle sa svojim prijateljem i protivnikom Novakom Đokovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading