SEČA FAVORITA u SINSINATIJU: Medvedev i Cicipas PAKUJU KOFERE!

Autor:

Sport

17.08.2023

23:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je u Sinsiju.

SEČA FAVORITA u SINSINATIJU: Medvedev i Cicipas PAKUJU KOFERE!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Aleksander Zverev je posle 152 minuta igre i velike borbe u veoma uzbudljivom duelu slavio protiv Danila Medvedeva sa 6:4, 5:7, 6:4.

Bila je to njegova sedma poveda nad Rusom u ukupno 16 mečeva do sada.

Medvedev svakako neće biti zadovoljan, u Torontu je izgubio od De Minora, a sada  od Zvereva što remeti njegove pripreme za US Open, gde će biti jedan od favorita.

Naredni rival Zverevu, svojevremeno drugom igraču planete, biće pobendik duela koji igraju Adrijan Manarino i Makenzi Mekdonald.

 

 

Stefanos Cicipas je takođe završio svoju misiju u Sinsinatiju, nakon što je rutinski poražen od Hurberta Hurkača. Rezultat je bio 6:3, 6:4 za nešto više od sat vremena igre.

Naredni protivnik Hurkaču biće Australijanac Aleksej Popirin, koji je sa 6:2, 1:6, 6:3 bio bolji od najboljeg finskog tenisera – Emila Rusuvuorija.

Novak Đoković igra treće kolo turnira u Sinsinatiju noćas ne pre 2:30, a protivnik će mu biti iskusni veteran iz Francuske Gael Monfis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading