NOVAK PONOVO RAZAPET: Teške reči na Đokovićev račun - kada će prestati sa SRAMNIM NAPADIMA?

Autor:

Sport

05.08.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom su iskoristili priliku da napadnu Srbina.

NOVAK PONOVO RAZAPET: Teške reči na Đokovićev račun - kada će prestati sa SRAMNIM NAPADIMA?

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković je bez ikakve dileme najbolji teniser sveta, međutim, i pored svojih brojnih uspeha na terenu, kao i van njega, naš as se uvek nalazi na meti kritika, kako novinara, tako i drugih igrača.

Poslednja u nizu je stigla od Eline Svitoline, ukrajinske igračice, koja je nedavno igrala polufinale na Vimbldonu, gde je zaustavljena od Markete Vondrušove, kasnije osvajačice pehara.

Naime, Ukrajinku je jedan od novinara pitao da prokomentariše svoju energičnu proslavu poena, a one je umesto toga govorila o Federeru. Iako nije nigde direktno "pecnula" Novaka, bilo je vrlo jasno kome je ovo upućeno.

- Ponekad je prva reakcija prirodna za mene, jer kad odigraš dobar udarac, prirodno je da si srećan i zadovoljan. Probao si, rizikovao. Prva reakcija je stoga prirodna. Ali, ne volim baš kada igrači traže više od navijača. Mislim da je to ipak malo previše. Nikada nismo videli Rodžera Federera da to uradi. Ne znam, mislim da je to previše - rekla je Svitolina. 

Foto: Tanjug/AP

Elina Svitolina, ukrajinska teniserka

Na taj način se Elina pridružila velikoj grupi tenisera koji su tokom svoje karijere pokušali da umanje Đokovićeh uspeh, a da istovremeno veličaju Rodžera Federera, iako je i njegovim najzagriženijim navijačima jasno ko je najbolji igrač u istoriji.

Podsetimo, Nole je prethodnih nedelja boravio u Crnoj Gori i Hrvatskoj, gde se odmarao sa porodicom, a sada ga čeka selidba u Ameriku, gde će učestvovati na mastersu u Sinsinatiju, a zatim i na US openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading