ĐORĐE ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Birao sam Pilića pre Novaka, postoje momenti kada se brat i ja NE ČUJEMO...

Autor:

Sport

27.07.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelio je zanimljivu anegdotu.

ĐORĐE ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Birao sam Pilića pre Novaka, postoje momenti kada se brat i ja NE ČUJEMO...

Foto: Starsport

Novak i Đorđe Đoković

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta.

Srbin je bio deo "velike trojke" sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom i ovi igrači su promenili tenis iz korena.

Tokom čitave karijere Nole je imao neizmernu podršku porodice, a Đorđe Đoković je u razgovoru za Sportal otkrio neke zanimljive anegdote vezane za odnos sa svojim bratom.

Nisam nešto mnogo često putovao sa njim. Sećam se, jedne zime me je otac pitao da li hoću da idem sa Novakom u Australiju ili kod Nikole Pilića u Akademiju, ja sam izabrao da idem kod Nikija. Meni je želja za sportom bila veća od bilo čega drugog - počeo je Đorđe priču za Sportal, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Novak i Đorđe Đoković

 

- Uvek je lepo kada se okupi porodica, kad smo pre svega, nas trojica zajedno, mada to nije toliko često jer živimo na različitim stranama sveta. Ali trudimo se okupimo, stvarno, da svaki trenutak kada možemo, provedemo zajedno. Da se družimo. Čujemo se telefonom često, a uvek imamo izgovore kada se ne čujemo. Ali to su sve glupi izgovori. Jednostavno umemo da se ulenjimo i to je sve normalno. Ali, Bože zdravlja i hvala Bogu što mi imamo tako prisan odnos. Samo da ga održimo, što duže moguće.

Podsetimo, Novak Đoković poražen je u finalu Vimbldona od Španca Karlosa Alkaraza sa 3:2 u setovima, te se posle toga odlučio da odmori i na crnogorskom, a kasnije i hrvatskom primorju "napuni baterije" za nastavak sezone i izazove koji mu slede na američkoj turneji.

Glavni cilj je osvajanje US Opena koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading