NOVAK PROGOVORIO O SUJEVERJU! Evo zašto pušta BRADU i ko ga je TERAO da se brije!

Autor:

Sport

15.07.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser igra u nedelju (15.00) finale Vimbldona.

NOVAK PROGOVORIO O SUJEVERJU! Evo zašto pušta BRADU i ko ga je TERAO da se brije!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Mnogi Novakovi fanovi primetili su da je najbolji teniser ikada pustio bradu tokom igranja na tekućem Vimbldonu.

Od sveže obrijanog do "jareće" brade, pa je srpske novinare zanimalo da li to ima veze sa GOAT statusom, odnosno, da li je jednostavna želja za kratkotrajnom promenom imidža ili stvar sujeverja.

- Imao sam ranije sujeverja, sada nemam uopšte. U prvoj fazi moje karijere sam morao da se brijem... Mada, dok mi je đed još bio živ, on bi me opominjao da se obrijem. Sada sam pustio bradu, jer žena kaže da mi lepo stoji – moram da slušam ženu, kažu da je to recept za srećan i dug život. Skratiću je malo, moram - kazao je Novak Đoković.

Foto: Tanjug/AP

 

Otkrio je da postoji još nešto čega se pridržava.

- Imam rutine, ali nemam sujeverja poput toga da moram da spavam uvek na određenoj strani kreveta, mada se trudim da mi glava bude okrenuta ka istoku ili ka severu, to je bitno, ali sve ostalo, ništa nemam - istakao je Đoković.

Novak će u nedelju od 15 časova na Centralnom terenu igrati protiv Karlosa Alkaraza iz Španije za petu uzastopnu titulu na Vimbldonu, a osmu u karijeri, po čemu bi se izjednačio sa legendarnim Švajcarcem Rodžerom Federerom.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading